Skorovashytta

Hyttetype 1

SKOROVASHYTTA. Hytte nr av denne flotte typen er nå under bygging. Den er klar for overlevering vår 2023. Kom gjerne å se på en ferdig variant i feltet:-)


Hyttetype 2

Familieserien Kampanjemodell
FURUTANGEN
Praktisk, romslig og tilrettelagt for flere generasjoner. Hytta har en funksjonell planløsning og et luftig hemsareal til nytte for både store og små. Barna finner raskt sitt favorittsted oppe i høyden.

Se hyttetypen her Familiehytta.no


Hyttetype 3

Saltdalshytta SMART 1
30 graders tak 35 graders tak

Arealeffektiv hytte på 60m2, med overbygd inngangsparti og takutstikk.

Saltdalshyttas populære SMART-serie består av fleksible og arealeffektive hytter med smarte løsninger som bidrar til å gjøre hyttelivet enda bedre. Blant annet er SMART utstyrt med et romslig loft i hele hyttas lengde. Ved å legge ett eller flere soverom til loftet, frigjøres verdifull plass på hovedplanet som for eksempel kan benyttes til større oppholdsrom, sauna eller skibod. Mange velger også å legge til en loftstue der barna kan koble av etter en lang dag ute i det fri. SMART har i utgangspunktet store glassflater, men kan også leveres i tradisjonell stil med sprossevinduer.

Se hyttetypen her (saltdalshytta.no)

Hyttetype 4


Saltdalshytta Aurora 916
A B C

I denne hytta bør ethvert måltid bli en stor opplevelse, uansett hva som står på bordet. Med vinduer fra gulv til tak på tre kanter sitter man praktisk talt ute og spiser!

Aurora 916B har en elegant hems langs midten. Med store vinduer og et åpent galleri ned mot stue og kjøkken endres hemsen fra en annenrangs soveplass til et spennende oppholdsrom. Soverom og bad er samlet i hyttas bakkant, og hemsen over disse er også avdelt og tenkt som soverom.

Se hyttetypen her


Hyttetype: Skorovas 5

To hytter bygget sammen med carport og bod, type Nerskogen 1 og 2, be om eget tilbud.